Four River Film Festival & 20. Filmska revija mladeži

20. filmska revija mladeži i 8. Four River Film festival održat će se od 24. do 27. lipnja održava se u gradu na četiri rijeke Karlovcu.

S 365 prijava iz čak 36 zemalja svijeta (lanjski rekord), 4000 gledatelja i 150 međunarodnih gostiju Revija i Festival su uistinu hit destinacija za srednjoškolski film.

Filmska revija mladeži centralno je mjesto hrvatskog srednjoškolskog filmskog stvaralaštva. Dvanaest godina je mijenjala boravište, a od 2007. godine upisala je svoje prebivalište u Karlovcu. Od 2008. godine, u sklopu Revije, organizira se i Four River Film Festival, međunarodna inačica, odnosno festival namijenjen srednjoškolskom filmu. Osim kvalitetnog glavnog programa, Reviju čini i više nego bogat popratni program na različitim lokacijama – radionice, okrugli stolovi, izleti te nastupi glazbenih bendova. 

Također, Revija i Festival zasigurno imaju i najljepšu kino dvoranu u cijelom svijetu - obale četiri karlovačke rijeke. Cilj je, kako ističu organizatori, da Karlovac uistinu živi film, u svakom smislu te riječi.