Les milles body balance

Kada dođu ljetne vrućine započne rasprava o dobrobitima vježbanja na svježem zraku. Kao da svježeg zraka nema cijele godine!

No ljeti, kada nije previše sparno, i kada se lakše odjenuti u laganu odjeću, kada caruju japanke, nekako imamo želju 'stopiti se s prirodom'.
 
Mnogobrojne su aktivnosti na zraku. Možete šetati, planinariti, plivati, vježbati na prirodnim spravama poput klupe, drveta, livade. Mi smo stoga posjetili MoFit, koji smo već predstavili, no sad nam se vježbanje na terasi u zelenilu učinilo izvrsnim prijedlogom. Svi su vježbači bili oduševljeni, vrućina ih nije smetala.

I zato vježbajte u prirodi ako imate tu mogućnost. No odjenite se prikladno, obucite dobru obuću i naravno izaberite jutro ili predvečerje jer, budimo realni, vježbanje po vrućini nije preporučeno!

Klara Benko, licencirana instruktorica les millsa, dala nam je i još jednu važnu sugestiju. Radeći body balance ojačat ćete tijelo, no još je važnije to što ćete ući u ravnotežu sa svojim umom što je vrlo važno za kvalitetno vježbanje i dobre rezultate.