Predstava 'Da,draga' u izvedbi Studentskog katoličkog centra

Predstava 'Da,draga' u izvedbi Studentskog katoličkog centra napunila je ljetno kino Jadran i nasmijala publiku.

Glavni protagonisti su bračni par koji se i Bosne i Hercegovine seli u Hrvatsku u potrazi za boljim životom. Mladi glumci Ivan Perić (suprug) i Krešimir Puljiz, (supruga) odlično su se snašli u svojim ulogama, a redatelj predstave Tomislav Tomičić inače policijski službenik u postaji dubrovačke pomorske policije, uspješno je zaplovio redateljskim vodama.

Predstava je odigrana je u sklopu Festivala 365 Grad. Organizator Festivala je Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije, a ostvaren je u suradnji s različitim institucijama i udrugama mladih. Inicijativa za Festival došla je od mladih i potrebe da Dubrovnik, koji je grad kulture, sve ono što mladi tijekom godine stvaraju na različitim područjima objedini u jedan festival, objašnjava Ana Marčinko, pročelnica Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije

Tijekom dvotjednog festivala na različitim lokacijama održana su predavanja, predstave, koncerti, kreativne radionice i  foto-performanse, okrugli stol. Mladi su pokazali svoja umijeća, družili se i zabavili se pa nema sumnje da Festival ide dalje.