Dinka Juričić sama je stvorila svoj komadić raja

Vodimo vas u jedan čarobni svijet. Svijet koji si svi ponekad priželjkujemo. Biti vlasnik imanja koje je uronjeno u zelenu oazu daleko od gradske vreve neizmjerno je zadovoljstvo i privilegija.

Drvena kućica negdje u šumi, daleko od buke, gužve i gradske vreve. Do prije petnaestak godina za Dinku Juričić to je bio samo san. Uz malo novca, mnogo truda i entuzijazma počeo se ostvarivati. Kupila je imanje u Donjoj Kupčini i sebi stvorila mirnu oazu koja je njoj postala dom, a njezinim prijateljima i suradnicima idealno mjesto za odmor i bijeg od svakodnevnih problema. I mjesto na kojem će živjeti kako želi i raditi ono što je veseli.

Sve je stvorila vlastitim rukama. Pa tako njezin drveni šank za svaku vrstu posla ima drugu visinu - prilagođenu baš njoj.  Od tkanja, lončarstva, do izrade namještaja - na internetu nalazi upute za sve hobije i zanimljive stvari koje želi naučiti.

Po struci je profesorica zaposlena u jednoj izdavačkoj kući. Urednički i uredski posao zamijenila je radom od kuće i putovanjima po Hrvatskoj. Njezina predavanja i radionice o motiviranju učenika, komunikacijskim vještinama i brzom čitanju postala su pravi hit. Baš kao i facebook-grupa koja ima gotovo 18 000 članova. Tajna za motivaciju učenika, ističe Dinka, ne postoji. Sve što nastavnici trebaju je pomoći im da samostalno nauče učiti, logično razmišljati i misliti svojom glavom.