'PimpMyPump' prodajom fotografija pomaže Nepalu

U sklopu PimpMyPump 'Putujuće izložbe' koja se danas i sutra održava na 6. peronu Glavnog kolodvora u Zagrebu organizirana je i humanitarna prodaja fotografija čiji će sav prihod ići za pomoć stradalima od potresa u Nepalu.

Još jedan potres pogodio Nepal

Nakon što se jedan od članova kolektiva vratio iz potresom pogođenog Nepala, rodila se ideja o organiziranju akcije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Uz fotografije PimpMyPump radova, na prodaju je ponuđeno i pedesetak najboljih fotografija hrvatskih državljana koji su zadnjih nekoliko godina putovali po Nepalu, a neki od njih našli su u toj zemlji i za vrijeme potresa.

Poštanski kolosijek 6. perona Glavnog kolodvora u Zagrebu ovaj je vikend dom jedinstvenoj izložbi. Fotografije dosadašnjih radova PimpMyPumpa izložene su u vagonu koji je dio Zbirke željezničkih vozila i dijelova Hrvatskog željezničkog muzeja, u vlasništvu HŽ Infrastrukture.

U ostala tri vagona mogu se razgledati pumpe posebno oslikane za tu priliku i prikazivati filmovi, koje su ustupili Restart i Dokukino i među kojima je i film Marley, dok se druženje očekuje u, mnogim putnicima omiljenom, 'buffet vagonu'.

U večernjim satima, okupljeni će moći zaplesati, a za njih će beatove birati Jeff Jarunsky, Zac,Carlito i M.I.L.E..