The Answer - finalisti HR demo kluba

Cilj HR demo kluba je otkriti mlade darovite glazbenike i dati im prigodu za afirmaciju u izravnim živim koncertnim nastupima na Drugom programu Hrvatskog radija i u koncertnim prostorima u Zagrebu. U emisiji Dobro jutro, Hrvatska nastupima uživo iz studija u Bogovićevoj ulici predstavljaju se finalisti ovogodišnjeg ciklusa.

Tko će pobijediti znat će se 13. svibnja nakon odmjeravanja snaga u velikom pogonu Tvornice, uz izravan prijenos na drugom programu radija i televizije.

Martina Validžić danas je u Bogovićevoj predstavila grupu The Answer.


The Answer je soul/funk/pop-rock sastav iz Zagreba koji osim što svira autorske pjesme je poznat i po odličnim obradama izvođača kao što su: Michael Jackson, Bruno Mars, James Brown, Lenny Kravitz, Dino Dvornik, Led Zeppelin, White Stripes, John Legend, Queen, Tracy Chapman, Nina Simone, Marvin Gaye, Cee Lo Green, Prince, Chick, Kool & The Gang ... koje izvode na sebi svojstven način.

Band je osnovan 2012. a nastupa u sastavu: Michael Kvorka (vokal/klavijature/trombone), Tin Švegović (gitara), Dino Zanetti (klavijature), Denis Dex Marijanović (bas gitara) i Rob Sugar (bubnjevi/udaraljke).