Ultimate Flash Back Battles u Zagrebu

Ove godine 1. i 2. svibnja na već petom izdanju festivala UFBB (Ultimate Flash Back Battles) posjetitelje čeka još više plesnih okršaja, dobre glazbe, druženja i ugodne atmosfere. Uz Graffiti Jam, Break Dance, Hip Hop, All Style natjecanja i radionice, cijela priča bit će zaokružena dodavanjem još jedne kategorije za najmlađe - 2vs2 Hip Hop djeca.

Svake godine Udruga Savršen krug teži širenju priče koja je usmjerena prema najmlađima, njihovom napredovanju, odgoju i oslobađanju kreativnosti kroz urbanu kulturu kao i stvaranju zajedništva između svih kultura. Udruga Savršen krug nedavno je dobila veliko priznanje za rad s mladima i djecom, a Hrvatska je dobila pravo za održavanja kvalifikacija (u sklopu UFBB 2015) za događaj King of the kidz za Istočnu EU - najveći svjetski događaj u hip hop kulturi za djecu i mlade.

Pobjednici će imati priliku sudjelovati na King of the kidz 2016., a bitno je i i istaknuti da se poznati hrvatski crew Perfect Circle početkom ove godine plasirao u top osam. Pobjednik će otputovati na natjecanje u Azerbejdžan.