Nini prilika života - doznajte prve impresije

Pobjedom u HRT-ovu spektaklu The Voice dvadesetdvogodišnjakinja posebna glasa i izvedbe Nina Kraljić iz Lipovljana dobila je i priliku života. Potpisala je ugovor s jednom od najjačih svjetskih glazbenih kuća - Universal Musicom.

Njezin joj je mentor Jacques Houdek poručio kako pjesmom dira u dušu te da njezina priča tek počinje. S nešto više od 190.000 glasova Nina je pretekla Matea Resmana, koji je zauzeo drugo mjesto, dok je treće pripalo Marinu Juriću Čivri.Pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Nina Kraljić, nakon emisije je u ekskluzivnom programu u digitalnom studiju The Voicea, sa Zlatom Muck Sušec podijelila prve dojmove. Još uvijek nije svjesna što se događa, bez riječi je i izvan sebe. Nakon proglašenja prva joj je u mislima bila osoba zbog koje je došla tu i kojoj je posvetila pjesme. Zahvalna je na glasovima publike.

Odmah nakon emisije potpisala je ugovor s Fabianom Stilkeom, generalnim direktorom Universal Music Western Balkansa.

Iako je prva sezona završila, show i dalje ostaje na društvenim mrežama. Za nekoliko dana otvorit će se prijave za drugu sezonu.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene službene web stranice voice.hrt.hr, kao i na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu.

"The Voice – Najljepši glas Hrvatske"
natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu "The Voice of...", u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.


Doznajte prve Ninine impresije nakon pobjede: