Finalisti The Voicea: Upoznajte Ninu Kraljić

Jedan nas dan dijeli od završnice showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Četvero finalista, po jedan iz svakog mentorskog tima posljednji put će pjevati za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske. To su Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima, Mateo Resman iz Indirinog, Jure Brkljača iz Tonyjevog i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima.

Veliko finale spektakla The Voice

Redoslijedom plasmana u završnicu showa svakog dana donosimo kratki podsjetnik na četiri kandidata za Najljepši glas Hrvatske. Dosad smo predstavili Marina Jurića Čivru, Matea Resmana i Juru Brkljaču, a danas je rad na damu...

Nina Kraljić

Nina Kraljić, 22-godišnjakinja iz Lipovljana, studira kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Dvije godine je studirala na Muzičkoj akademiji, no nije se našla u toj vrsti glazbenog izraza. Pjevanjem se bavi odmalena, kada je nastupila i na Turbo Limach Showu. Okušala se u raznim glazbenim projektima, uključujući mjuzikl Footloose, a bavi se i sinkronizacijom animiranih filmova za koje pjeva i songove.

I ne zaboravite - o pobjedniku showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske odlučit će isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske' 
možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.