Finalisti The Voicea: Upoznajte Juru Brkljaču

Samo tri dana nas dijeli od završnice showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Četvero finalista, po jedan iz svakog mentorskog tima posljednji put će pjevati za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske. To su Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima, Mateo Resman iz Indirinog, Jure Brkljača iz Tonyjevog i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima.

Veliko finale spektakla The Voice

Redoslijedom plasmana u završnicu showa svakog dana donosimo kratki podsjetnik na četiri kandidata za Najljepši glas Hrvatske. Dosad smo predstavili Marina Jurića Čivru i Matea Resmana a danas je na redu...

Jure Brkljača

Jure Brkljača, 20-godišnji Zadranin, potječe iz glazbeničke obitelji od koje je naslijedio ljubav i interes prema glazbi. Kad se ne bavi glazbom, trenira krav magu, izraelsku borilačku vještinu. Jure se prijavio na The Voice jer ovo natjecanje smatra najboljim načinom da ostvari glazbeni san. Pjevački uzori su mu Oliver Dragojević i Toše Proeski.

I ne zaboravite - o pobjedniku showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske odlučit će isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske' 
možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.