Finalisti The Voicea: Upoznajte Matea Resmana

Nekoliko nas dana dijeli od završnice showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Četvero finalista, po jedan iz svakog mentorskog tima posljednji put će pjevati za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske. To su Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima, Mateo Resman iz Indirinog, Jure Brkljača iz Tonyjevog i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima.

Veliko finale spektakla The Voice

Redoslijedom plasmana u završnicu showa svakog dana donosimo kratki podsjetnik na četiri kandidata za Najljepši glas Hrvatske. Jučer smo predstavili Marina Jurića Čivru, a danas je na redu...

Mateo Resman

Predstavnik Indirinog tima je Mateo Resman, 21-godišnjak koji živi u Gerovu, a u Rijeci studira rani i predškolski odgoj. Pjevanjem se bavi od osnovne škole, a u srednjoj školi počinje polaziti sate pjevanja. Pjeva u bendu Striptones, s kojim je snimio demo album na engleskom jeziku. Već sedam godina nastupa s raznim bendovima, a u tome mu je potpora majka, koja ga je vozila na gaže. Najveći uzor mu je Myles Kennedy iz benda Alter Bridge, kao i James LaBrie i Jacques Houdek.

I ne zaboravite - o pobjedniku showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske odlučit će isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske' 
možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.