Finalisti The Voicea: Upoznajte Marina Jurića Čivru

Nekoliko nas dana dijeli od završnice showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Četvero finalista, po jedan iz svakog mentorskog tima posljednji put će pjevati za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske. To su Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima, Mateo Resman iz Indirinog, Jure Brkljača iz Tonyjevog i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima.

Veliko finale spektakla The Voice


Redoslijedom plasmana u završni cu showa svakog dana donosimo kratki podsjetnik na četiri kandidata za Najljepši glas Hrvatske.

Marin Jurić Čivro

Marin Jurić Čivro dolazi iz Virovitice i ma 20 godina. U slobodno vrijeme igra videoigrice i bavi se glazbom. Osim što pjeva, svira i bubnjeve. U osnovnoj školi bio je član cover banda Irritus, a poslije blues banda Ohio iz Virovitice. Sada pjeva u zagrebačkom metal bendu SITS s kojim je snimio EP Lost Memories. U ovom showu želi pokazati svoje pjevačke mogućnosti. Veliki glazbeni uzor mu je Jeff Buckley.

I ne zaboravite - o pobjedniku showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske” odlučit će isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske' 
možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, TwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.