'The Voice' napustili Karlo, Pjerino, Iva i Mahir

U trećoj emisiji uživo  showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastupilo je svih 16. natjecatelja. Četvero njih napustilo je show - Karlo Cvetković, Pjerino Ružević, Iva Ajduković i Mahir Kapetanović.

Prva je nastupila Ana Opačak iz tima Indira. Izvela je pjesmu Louisa Armstronga What A Wonderful World. Zatim je na pozornicu izašao Karlo Cvetković s velikim hitom Let me entertain you Robbia Williamsa. Sljedeći je mikrofon preuzeo Mateo Resman. Otpjevao je pjesmu Bruna Marsa Grenade. Posljednja natjecateljica iz tima Indira bila je Bruna Oberan s pjesmom Hurt  Christine Aguilere.

Publika je glasovima spasila Brunu Oberan i Anu Opačak dok je Indira izabrala Matea Resmana. Show je napustio Karlo Cvetković.

Prvi natjecatelj iz tima Jacques koji je izašao na pozornicu bio je Pjerino Ružević s pjesmom Tko sam ja da ti sudim Olivera Dragojevića. Sljedeća je nastupila Ema Gagro s pjesmom Dine Dvornika Pelin i med. Dino Petrić otpjevao je Dvije duše, veliki hit Gibonnija. Posljednja je nastupila Nina Kraljić. Izvela je pjesmu Jadranke Stojaković Što te nema

Publika je glasovima spasila Ninu Kraljić i Dinu Petrića dok je Jacques izabrao Emu Gagro. Show je napustio Pjerino Ružević.

Alen Bičević prvi je natjecatelj iz tima Tony koji je nastupio večeras. Otpjevao je pjesmu Georgea Michaela Freedom. Zatim je na pozornicu izašla Iva Ajduković. Izvela je pjesmu Parnoga valjka Dođi. Jure Brkljača otpjevao je Još i danas zamiriše trešnja, hit Gazda. Zadnja natjecateljica iz tima Tony Sara Barbarić izvela je It's Raining Men grupe The Weather Girls.

Publika je svojim glasovima spasila Saru Barbarić i Juru Brkljaču dok je Tony u daljnje natjecanje poveo Alena Bičevića. Show je napustila Iva Ajduković.

Prva natjecateljica iz tima Ivan koja je izašla na pozornicu bila je Elena Stella. Otpjevala je pjesmu Many Rivers to Cross Jimmya Cliffa. Zatim je zapjevao Marin Jurić Čivro. Izveo je Mjesto za mene, veliki hit Urbana & 4. Mahir Kapetanović, treći natjecatelj iz tima Ivan, otpjevao je Love me again Johna Newmana. Posljednja natjecateljica koja se popela na pozornicu The Voicea večeras bila je Iva Gortan. Otpjevala je  I'm not the only one, hit Sam Smith.

Ivu Gortan i Marina Jurića Čivru svojim glasovima spasila je publika. Ivan je od ispadanja spasio Elenu Stellu. Show je napustio Mahir Kapetanović.


Radojka Šverko i Zlatko Turkalj zajedno su komentirali 'The Voice'

The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na FacebookuTwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti srijedom i petkom od 9.35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.

The Voice – Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.