Jacquesovi gosti u Lisinskom i kandidati Voicea

Manje od tjedan dana dijeli nas od veličanstvenog koncerta koji će uz Maestro Orchestra pod ravnanjem maestra Antuna Stašića održati Jacques Houdek.

Iako je u dosadašnjoj karijeri već nekoliko puta rasprodao elitnu koncertnu dvoranu Lisinski, mentor The Voicea Jacques nimalo ne skriva uzbuđenje pred koncert koji nas očekuje 14. travnja 2015. i za koji se marljivo priprema već tjednima, a posebno se veseli nastupima sa svojim glazbenim gostima.

Na svom rođendanskom koncertu ugostit će legendu hrvatske glazbe i svog uzora Olivera Dragojevića s kojim će otpjevati nekoliko pjesama. Da će publika doslovce putovati snovima pobrinut će se i Jacquesova kolegica Dalal koja posebno za ovaj koncert dolazi iz susjedne BiH, a sa Jacquesom, kojeg uvijek ističe kao najvećeg vokalnog autoriteta na ovim prostorima, će izvesti njihov zajednički megahit 'Putujemo snovima'.

Jednako tako sam ponoson što ću po prvi puta zapjevati i sa svojim novim prijateljima, divnim, mladim i jako talentiranim ljudima koje sam imao priliku upoznati na Voiceu. Zaista sam počašćen što sam imao priliku raditi sa njima, što su upravo mene odabrali za svog mentora, a za Lisinski spremamo nešto uistinu posebno, izjavio je Jacques u pauzi između proba za svoj šesti koncert u Lisinskom i četvrtu live emisiju showa The Voice – najljepši glas Hrvatske.

Jacquesu će se prvi put na koncertnoj pozornici pridružiti desetero Voice kandidata iz njegova tima, a jednu posebnu pjesmu izvest će i sa svojom savjetnicom iz showa – Marinom Đurović Ćelić.