Djeca pomažu djeci

U kulturnom centru KNAP na zagrebačkoj Pešćenici danas u 17:30h održat će se predstava kako bi se skupio novac za djecu iz Gunje. Kupnjom ulaznice od 20 kuna sav se prihod donira za navedeni plemeniti cilj. Sve su pokrenuli i organizirali učenici i nastavnici iz zagrebačke Osnovne škole Fran Krsto Frankopan u sklopu edukativno-humanitarnog projekta Snaga zajedništva.

Predstavu Bajka o dva lj  učenici zagrebačke Osnovne škole Fran Krsto Frankopan izvode s jednim vrlo posebnim ciljem - pomoći djeci Gunje.

Udružili su se nastavnici, učenici i njihovi roditelji te lokalna zajednica kako bi činili dobro. Snaga zajedništva moto je ove hvalevrijedne akcije, a bogatstvo koje će ova djeca i svi uključeni u projekt dobiti je nemjerljivo.

Projekt je pokrenut i svi su se pokrenuli. Učili su o prirodnim katastrofama i kako se mogu od njih zaštititi. No najveća vrijednost za njih ipak je to što mogu pomagati. 

Ući u krug ovog zajedništva može svatko tko danas svrati u Kulturni centar na zagrebačkoj Pešćenici. Svaka kupljena ulaznica znači 20 kuna više za djecu u Gunji, ali i potvrda ovoj djeci da mogu stvarati bolji svijet.