Michael Jackson u Zagrebu?!?

Miguel Concha je Španjolac koji je u Hrvatskoj zbog ljubavi. Osim što voli svoju ženu, apsolutno je lud za Michaelom Jacksonom. Radi se o čovjeku koji je zapanjujuće sličan pokojnom pjevaču, a njegov show je kopija showa koje je izvodio Michael. 

Prvi put svog  je omiljenog pjevača oponašao sa samo pet godina, a danas ga zovu najboljim svjetskim imitatorom Michaela Jacksona. Imitirati sam počeo još kao malo dijete, sa pet godina. Najprije sam nastupao na školskim priredbama i obiteljskim druženjima. Onda je krenuo moj profesionalni put. Plesao sam u klubovima i na vjenčanjima. 2009. otišao sam stepenicu više u svojoj karijeri i započeo sam sa koncertima uz bend i ostatak tima, prisjeća se svojih početaka Miguel.

Miguel Concha nevjerojatno nalikuje slavnom pjevaču, a osim što ga sjajno imitira, posjeduje i kopije svih njegovih kostima. Osvojio je brojne nagrade na natjecanjima imitatora, a njegove su vještine pogledali  uživo, no i putem malih ekrana, milijuni  gledatelja  diljem svijeta. Miguel Concha u Zagrebu je već danima i priprema se za koncert.

Imitatori Michaela Jacksona broje se u svijetu u tisućama, brojni fanovi preminulog kralja popa pokušavaju kopirati svaki njegov pokret. Miguel je prema kritikama struke najbolji u tome. Za mene je Michael Jackson, kao i za mnoge druge, najbolji umjetnik ikad rođen. Mislim da nema više tako velikih umjetnika kao što je on bio. Bio je svestran. Plesao je, pjevao i snimao filmove. Za mene je on najveći talent, kategoričan je Čileanac.

Nastupao je po cijelome svijetu, a pamti koncerte na kojima je bilo i preko 30 tisuća posjetitelja. Kao najdražu stvar u svome poslu ističe ljubav koju mu publika daje. Strastven sam u svome poslu kojeg jako volim. Kada pokušavaš biti najbolji u onome što radiš i ljudi to prepozanju i kažu ti kako si najbolji, to ti ispunjava srce, trdi Miguel.

U show-u  Legenda se nastavlja očekuje vas atraktivna video produkcija, a uz imitatora nastupaju i brojni plesači i glazbenici. Izvode najveće hitove poput Billie Jean, Man in the Mirror, Beat It, Black or White, Smooth Criminal i brojne druge.