Osjetite dobre vibracije

Heavy metal, stoner, punk, indie rock - mnoge glazbene vrste na jednom mjestu. Zagrebački rock program Good Vibrations već tri godine, usred radnog tjedna, u srijedu, uspješno iz domova izvlači ljubitelje dobre glazbe.

Perici Štefanu i Branimiru Kopeckom uspjelo je ono što mnogi priželjkuju - raditi posao koji doista vole i za njega žive. Noću su na koncertima, a preko dana u organizaciji programa putem društvenih mreža. Naizgled jednostavno, ali posla, kažu, ima i previše.

Tulumarili su oni još za studentskih dana, kažu, tako se i rodila ideja za pokretanje vlastitog rock programa. Radnog elana ne manjka, svađe su rijetke, a dobra volja uvijek prisutna. Zato im se trud itekako isplatio.

Do sad smo održali 74 zagrebačka Good Vibrationsa, imali smo dva strana gostovanja u Švedskoj I Londonu I dva slavonska, u Vinkovcima I Orahovici, priča Perica. Bendovi iz stranih zemalja potom gostuju na Good vibrationsu. Ovom se glazbenom razmjenom osobito ponose. Pronaći bendove nije teško, kažu. Kada nešto voliš, onda lako možeš ući u glazbeni svijet nepoznat većini ljudi.

Dokaz njihova uspjeha su rasprodani koncerti gotovo svake srijede.