Veganski izazov

Nisam veganka. No kada mi je Dragan Šurlan rekao za veganski izazov, odmah sam pristala. On to radi 30 dana, a za mene je pripremio tek 3. Bilo bi nečasno odustati. Zapravo me pridobio pripremom veganske pizze, a vježbanje nije bilo upitno! Dragan i ja smo već mnogo puta vježbali kada je u Hrvatsku prenio vježbe fitness bootcamp. To su one vježbe koje gledamo u filmovima o američkim marincima. Kako bih to mogla odbiti!

Uglavnom smo kuhali, a u pauzi vježbali, što preporučujemo i vama.
Pizzu je lako napraviti. Tijesto radimo od običnog i integralnog brašna, na razvučeno tijesto stavimo umak od rajčice, kukuruz, šampinjone, tofu sir i paštetu od tofu sira. I dok se pizza peče, 20 minuta vježbamo. Uz video koji smo vam pripremili, možete vježbati i vi.

Koju ćete prehranu izabrati, ne znamo. Imamo povjerenja u vas. No, tri dana veganske prehrane pomoći će vam očistiti organizam, a vježbom ćete učvrstiti mišiće. Dragan je promišljeno stvarao svoje programe. Njegove su vježbe teške, no provede vas kroz proces tako jednostavno da vam je zadovoljstvo slijediti te upute.

Eto, sad sam ga malo pohvalila, a vi provjerite njegovu stranicu www.zagrebbootcamp.com. Sigurna sam da ćete naći vrijedne informacije. A sva svoja pitanja i nedoumice možete slati na dragan@poticaj.net.