The Voice: 16 najboljih ostaje u showu!

U drugoj od šest emisija uživo iz posljednje faze spektakla The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastupilo je 12 natjecatelja, po troje iz svakog mentorskog tima.

Uživo su pjevali Ana Opačak, Tomislav Užarević i Mateo Resman iz Indirinog tima. Dario Došlić, Marin Jurić Čivro i Iva Gortan iz Ivanovog tima, a iz Jacquesovog tima Dino Petrić, Pjerino Ružević i Egon Marić. Tonyjev tim predstavljali su Božidarka Matija Čerina, Iva Ajduković i Jure Brkljača.

Show su napustila četiri natjecatelja odnosno po jedan iz svakog tima. Važnu su ulogu u odluci tko ostaje u The Voiceu imali gledatelji i slušatelji showa! Svojim su glasovanjem za daljnje natjecanje odabrali: Marina, Juru, Anu i Dinu. Prema izboru svojih mentora u showu ostaju i Iva Gortan, Iva Ajduković, Mateo i Pjerino.

The Voice, kao multimedijski projekt Hrvatske radiotelevizije nastavlja pratiti svoju publiku. I u ovoj emisiji vidjeli smo najzanimljivije fotografije i čuli komentare gledatelja putem svih društvenih mreža.

Petnaestak minuta prije emitiranja druge emisije uživo, na stranici The Voicea bio je poseban program, koji se nastavio i nakon live streaminga ekskluzivnom emisijom s protagonistima, donoseći njihove prve dojmove!

Nakon prve emisije uživo mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak, zajedno s petim mentorom - publikom, odabrali su osmero sjajnih pjevača koji ostaju u natjecanju. To su Alen Bičević i Sara Barbarić iz Tonyjevog tima, Ema Gagro i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima, Karlo Cvetković i Bruna Oberan iz Indirinog te Elena Stella i Mahir Kapetanović iz Ivanovog tima.

Podsjetimo, nakon audicija i dvoboja u posljednju fazu natjecanja ušla su 24 probrana pjevača - po šestero iz svakog tima. Dvanaestero ih je nastupilo u prvoj emisiji uživo, po troje iz svakog mentorskog tima. Ostalih dvanaestero, koji su svojim kolegama i prijateljima bili podrška iz studija, gledali smo u drugoj emisiji uživo.

U showu, nakon prve dvije emisije posljednje faze spektakla, po izboru gledatelja, slušatelja te mentora, ostaje 16 natjecatelja.

Do nove emisije koja je na rasporedu sljedeću subotu 4. travnja na Prvom programu od 20.15, The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice na FacebookuTwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show pratite srijedom i petkom od 9.35 na Drugome programu Hrvatskoga radija.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.