'Počivali u miru 2' donosi priču s ekološkom tematikom

Na radost mnogih počinje emitiranje druge sezone dramske serije Počivali u miru. Snimanje novih nastavaka trajalo je 71 radni dan, a snimalo se u Istri i u Zagrebu. I dok je u prvoj sezoni, čiji je dramski format za američko tržište otkupio jedan od najvećih svjetskih studija Lionsgate, svaka epizoda bila jedna zasebna priča, u novim nastavcima cijela je serija jedna jedinstvena priča.

I to priča s ekološkom tematikom koja se događa u istarskom selu gdje je nekada bila tvornica azbesta, a gdje ljudi umiru od azbestoze dugo nakon što se ondje prestao proizvoditi azbest. Kroz tu se storiju prolamaju privatni interesi, interesi krupnog kapitala te obavještajnog podzemlja. Novinarka Lucija Car (Judita Franković) u dotično selo dolazi zbog jedne, a otkriva drugu, veliku priču.

Serija donosi cijelu galeriju zanimljivih likova te pored novinara, urednika, policajaca i kriminalaca ima i negativaca koji naginju okultnome.

Što slijedi u ovotjednim epizodama pročitajte OVDJE. Do njihova iščekivanja u videoprilogu pogledajte što su o seriji rekli Dario Vince, kreator serije, producent i autor priče, Saša Podgorelec, glavni scenarist te Judita Franković, glumica.