Vježbe za trudnice

Sigurno ste tisuću puta čuli rečenicu: Trudnoća je poseban period u životu svake žene. Naravno da jest! Pogotovo prva trudnoća. Mnoge su knjige napisane, mnoge priče ispričane, ali uvijek vrijedi ona autentična, iz prve ruke.

I zato smo posjetili Helenu Lojen-Marić, plesačicu i instruktoricu fitnessa. Upoznali smo je kad nam je pokazivala svoju licenciranu metodu Flodance, i mnoge druge plesne treninge. Vedra i vesela Helena je u 8. mjesecu trudnoće i odbrojava dane. Osmislila je treninge za trudnice, što je vrlo dobro jer tako sve imaju mogućnost usporedbe, razumijevanje i razmjenjivanje iskustava. Snimile su za nas i vježbe, ali i pričale o svojem osjećaju trudnoće i mogućnostima rekreacije. Helena je za našu internetsku stranicu snimila kratki trening, pa i vi možete vježbati.

Vjerujemo da znate, ali ponavljamo, vježbanje mora odobriti vaš liječnik/ica jer, bez obzira na to što se dobro osjećate, u tom periodu treba mnogo pozornije osluškivati tijelo.

Dvije su mame, koje su vježbale s Helenom i prije bile aktivne i žele i dalje to biti pa im se ovakav način vježbanja sviđa. Uz potvrdu liječnika, koju moraju imati, na njih tijekom sata, osim Helene, budno pazi i fizioterapeutkinja pa je program siguran koliko i zabavan!

I da, vježbe su namijenjene trudnicama, ali su zanimljive i korisne i drugima!
Sve informacije tražite na www.studiothalia.com.