Završili dvoboji u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske

Nakon neizvjesnih i uzbudljivih dvoboja, natjecanje nastavlja 24 pjevača.

U četvrtoj emisiji dvoboja u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske odabrano je posljednjih šestero pjevača koji nastavljaju natjecanje. Nastupila su po dva para mentora Tonyja Cetinskog i mentorice Indire Levak, te po jedan par mentora Jacquesa Houdeka i Ivana Dečaka.

Zagrepčanka Maja Škiljević i Splićanka Kristina Boban u dvoboju su priredile pravi vokalni meč i za prolazak se borile izvodeći pjesmu Emeli Sandé, Read all albout it. Tony je odlučio da je Kristina pobjednica dvoboja.

Rockeri i veliki prijatelji Dino Purić i Mahir Kapetanović, priredili su pravi prijateljski duet i pjevali pjesmu Kojota, Hodala je ½ metra iznad zemlje. Nakon konzultacija s timom, Ivan je odlučio da je pobjednik ovog dvoboja Mahir.

Dvije Dalmatinke, Ana Opačak i Zdravka Damjanović, za priliku da ostanu dijelom ovog natjecanja borili su se pjevajući Bleeding love Leone Lewis. Njihova mentorica Indira odlučila je da natjecanje nastavlja Ana.

Nina Kraljić i Martina Milošević, djevojke koje pjevaju iz srca, u dvoboju su pjevale pjesmu Say something benda A Great Big World i Christine Aguilere, te zaradile aplauz svih mentora. Jacques je odlučio da u njegovom timu ostaje Nina.

Bojan Aleksovski i Alen Bičević, spoj swinga i soula, u dvoboju su nastupili s pjesmom Erica Claptona, Wonderful tonight. Tony je nakon konzultacija sa savjetnicima presudio da je pobjednik dvoboja Alen.

Odmjereni Sven Pfeifer i impulzivni Karlo Cvetković u dvoboju su se suočili u izvedbi Aviciijeve pjesme Wake me up. Premda su ju kolege mentori malo ometali dok je obrazlagala odluku, Indira je sabrala misli i odlučila da je pobjednik Karlo.


Foto: Dario Njavro za HRT

Ovo su natjecatelji koji su prošli u natjecanja uživo:

TIM JACQUES: Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Dino Petrić, Melanie Malike Acorlor i Nina Kraljić.

TIM INDIRA:  Bruna Oberan, Mateo Resman, Tomislav Užarević, Dora Vestić, Ana Opačak i Karlo Cvetković.

TIM TONY: Jure Brkljača, Sara Barbarić, Božidarka Matija Čerina, Iva Ajduković, Kristina Boban i Alen Bičević.

TIM IVAN: Dario Došlić, Daniel Jurišević, Elena Stella, Iva Gortan, Marin Jurić Čivro i Mahir Kapetanović.

Iduće subote započinju natjecanja uživo. U prvoj emisiji vidjet ćemo izvedbe uživo 12 natjecatelja - po troje iz svakoga tima. Nakon izvedbe troje natjecatelja pojedinog tima publika će moći glasovanjem putem telefona spasiti jednoga natjecatelja i odabrati ga za nastavak natjecanja. Među dvoje preostalih odluku o tomu s kim ide dalje donosi mentor.

Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na FacebookuTwitteruYouTube Channelu te Instagramu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugom programu Hrvatskoga radija.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.