S pjesmom po svijetu

Chelsea Hart mlada je umjetnica koja želi svjetsku slavu. Umjesto da čeka pokrovitelje, uzela je stvar u svoje ruke. Sama putuje svijetom, nastupa na javnim trgovima i sakuplja obožavatelje. Svoj san odlučila je ostvariti doslovno - sama.

Mlada pjevačica Chelsea posljednjih nekoliko dana oduševljava Zagrepčane pjevanjem opernih arija na središnjem zagrebačkom trgu. Božanstvenim glasom okuplja veliki broj slučajnih prolaznika, a osim izvedbama čuđenje izaziva i kada kaže da dolazi s Aljaske. Publika ju obožava. Nakon samo dvadeset minuta nastupa dobila je poslovnu ponudu.

Chelsea je do sada nastupala u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji, Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj i Estoniji. Putuje sama što je vrlo hrabro za dvadesetdvogodišnju djevojku. Ipak, tvrdi kako nigdje nije usamljena. Gdje god dođe poveže se s drugim umjetnicima, ali upoznaje ljude i na ulici, u tramvaju, na trgu.

Neka vam Chelsea Hart bude inspiracija i potvrda da ograničenja postoje samo u vašim mislima, a granice možete pomaknuti kada god se na to odlučite. Svaki san je ostvariv, samo treba malo hrabrosti i odvažnosti.

Želite li razmjeniti iskustva sa Chelseaom ili pogledati njene nastupe potražite ju na Facebooku, tamo je i popis nastupa.