Što je ovaj put napravio Clarkson?!

Suspenzija Jeremyja Clarksona, voditelja jedne od najpoznatijih emisija BBC-ja Top Geara, na naslovnicama je britanskog tiska i sve je više spekulacija oko toga što je taj slavni novinar ovoga puta napravio da je udaljen s posla.

BBC je priopćio da je Clarkson suspendiran do završetka istrage "zbog sukoba s producentom BBC-ja". Automoto show Top Gear jedan je od najpoznatijih izvoznih proizvoda BBC-ja, prodan u 214 zemalja i područja diljem svijeta. Internetska stranica te emisije svaki mjesec privuče četiri milijuna posjetitelja.
Tabloid Sun objavio je da je Clarkson udario producenta tijekom svađe. Neki drugi mediji pišu da je razlog sukoba bio loš catering na dan snimanja Top Geara.

Poznat po tome što nema dlake na jeziku i što ne voli političku korektnost, a lani je čak bio optužen i za jedan rasistički komentar, Clarkson je i ranije bio metom kritika dijela gledatelja BBC-ja. Njegovi fanovi diljem svijeta, međutim, potpisuju on-line peticiju kojom se BBC poziva da ga vrati na posao. Dosad ju je potpisalo 350 tisuća ljudi.