Dinamička joga

Znate li onaj osjećaj kada vam se nešto svidi iz prve? Sigurna sam da vam se to dogodilo. Eto tako sam i ja, ušavši u prostor Velvet Pepera, osjetila neku ugodu i radost prostora u kojem se vježba. Sve je u bojama, veliki su prozori koji gledaju na užurbanu ulicu, a vi sve to iznutra možete gledati u nekom slow motionu. Ovdje se vježba joga. Ta joga ima tisuću imena i sva su zanimljiva, a neka i duhovita poput Do you feel lucky?. Pa tko to ne bi htio probati?

Dvije zaljubljenice u jogu Andrea Vidas i Christiana Igbeka dugo su odlazile na satove joge i uvijek su maštale o svojem prostoru i svojem programu. Jer, budimo realni, rijetko tko jogu vježba kako valja. Slike ljudi u nevjerojatnim pozama nekima su nedostižne. Iako žele takav način rekreacije, mnoge vježbe ne mogu uopće ponoviti. I zato je nastala drugačija joga. Ona koju možete i ona koja nudi različitost kojom ćete doći do željena cilja.

Sve je ovdje podređeno vježbaču i načinu svladavanja različitih vježbi. Možete si pomoći šarenim ciglicama, ako ne dosežete do poda, šarenim valjcima da vaša leđa lakše podnesu neki napor, vedrim dekicama da ne pate vaša koljena. Ovo je joga koju ćete voljeti.

Andrea je za vas napravila 40 minuta treninga. Rijedak je to dar i zato pokušajte vježbati uz video. Za sve drugo tu je adresa www.velvetpepperstudio.hr.