Bruno Kragić izabran za novog predsjednika Programskog vijeća HRT-a

Programsko vijeće HRT-a je na sjednici održanoj 12. siječnja 2015. jednoglasno izabralo Brunu Kragića za svog novog predsjednika, koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnju predsjednicu Ninu Obuljen  Koržinek kojoj je istekao mandat.
Vijeće je također izabralo i novog dopredsjednika, Zorana Šanguta, koji je dobio šest glasova odnosno jedan više od  protukandidata  Zdravka Kedže. Na sjednici su također ovjereni i mandati novim članovima Vijeća i to Nedi Ritz i Ivici Maštruku, koji su ponovno izabrani te Aleksandru Miloševiću i Zdravku Kedži, novoizabranim članovima PV HRT-a.
Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman čestitao je novoizabranima te im zaželio uspješan rad, dodavši kako su tijekom protekle dvije godine rada ovog saziva Vijeća stvoreni visoki standardi, te se također zahvalio i dosadašnjoj predsjednici Nini Obuljen. Glavni ravnatelj je istaknuo kako je tijekom ovog Vijeća došlo do ozbiljne transformacije HRT-a te zahvalio članovima Vijeća na uspješnoj suradnji.
U nastavku sjednice Vijeće se osvrnulo na način na koji je HRT popratila predsjedničke izbore, te je član Vijeća Josip Jelić istaknuo kako je HRT vrlo korektno odradila projekt predsjedničkih izbora, dok je Kedžo zatražio izvješće o tome.